Ετοιμάζετε το γιορτινό τραπέζι? Λατρεύετε τη σοκολάτα? Θέλετε ένα γλυκό με 100% επιτυχία?
Τότε, προμηθευτείτε τα παρακάτω υλικά και ξεκινήστε την προετοιμασία!!

  • 250ml κρέμα γάλακτος, 35% λιπαρά
  • ξύσμα από 2 πορτοκάλια
  • 400 γραμ. κουβερτούρα γάλακτος
  • 250ml κρέμα γάλακτος, 35% λιπαρά, χτυπυμένη σε παχύρευστη μορφή
  • φέτες από πορτοκάλια φρουί γλασέ (προαιρετικά)




Ζεσταίνετε σε μια κατσαρόλα την κρέμα γάλακτος και το ξύσμα προτοκαλιού. Προτού βράσει, το αδειάζετε πάνω από την κουβερτούρα, ανακατεύετε πολύ καλά να λιώσει, και αφού πέσει λίγο η θερμοκρασία, ρίχνετε την παχύρευστη κρέμα και συνεχίζετε το ανακάτεμα. Γεμίζετε μικρά ποτήρια ή μπολ και τα αφήνετε στο ψυγείο να παγώσουν. Διακοσμείστε με τις φέτες φρουί γλασέ και σερβίρετε.


Μμμμμ, υπογλυκαιμία με έπιασε!!!

credits: ΒΗΜΑgourmet
Ετικέτες
0 Responses

Δημοσίευση σχολίου